close

Deze winkel maakt gebruik van cookies en andere technologieën, zodat we uw ervaring op onze sites kunnen verbeteren.

Alle Reviews


IP: 31.151.212.208

nov 26, 2019
5
(5/5
Eenhoorn
Heb voor onze kleindochter deze prachige eenhoorn gekocht. Heb al eens eerder iets gekocht bij Kidzbrand. Snel en gemakkelijk om hier iets te bestellen. Prima service en een snelle levering. En belangrijker het ziet er altijd top uit. Als je iets leuks zoekt voor een kinder of babykamer dan beveel ik zeker Kidzbrand aan.
Beheerder:
Bedankt voor het delen van je mooie review Wilma!
Fijn om te horen dat je tevreden bent over de producten en de service.
Hopelijk kan ik je in de toekomst nog eens van dienst zijn.
Veel plezier gewenst met de eenhoorn.

Groetjes Angela

Kidzbrand Kinderkamer Decoraties
 

IP: 94.212.137.107

nov 24, 2019
5
(5/5
Set vlinders
Erg blij met de 10 vlinders in twee verschillende maten en kleuren! Ze staan erg goed op onze vanille kleurige muur en het materiaal (behangpapier) is ook erg fijn. Ik kon de vlinders goed vouwen zodat het een 3-D effect kreeg.
 

IP: 2a02:1810:85a1:ba00:249f:e474:897d:74c

nov 23, 2019
5
(5/5
Maakt de babykamer helemaal af!! Hadden deze in spiegelbeeld gevraagd en was geen enkel probleem. Het vogelhuisje en de vlinders past super bij het geheel!! Makkelijk te plakken en heel mooi eindresultaat! Zeker een aanrader! Wat zal ons dochtertje haar ogen uitkijken.
 

IP: 80.114.54.194

nov 21, 2019
5
(5/5
Combi deal - oudgroen
Uiterst tevreden met het eind resultaat. De bestelling kon worden aangepast na eigen wens. De producten zijn snel bij ons thuis bezorgd.
 

IP: 84.30.234.74

nov 21, 2019
5
(5/5
Uil op de maan - okergeel
Staat echt heel mooi op de muur!!
Duidelijke beschrijving, makkelijk te bevestigen!!
 

IP: 2a02:a446:dd8e:1:ec8b:84e5:753e:e6c9

nov 21, 2019
5
(5/5
Panda beer op maan
Ik raad deze site ten zeerste aan.
Je word vriendelijk geholpen, kleuren konden worden aangepast en het resultaat is prachtig!
Heel mooi en fijn materiaal. Plakken is heel eenvoudig.
 

IP: 2a02:a446:dd8e:1:ec8b:84e5:753e:e6c9

nov 21, 2019
5
(5/5
Combi deal - okergeel
Na vriendelijk contact kregen wij al heel snel onze bestelling binnen.
Ik ben zo blij dat ik niet voor een normale muursticker heb gekozen! Deze behangdecoratie ziet er zoveel mooier en warmer uit.
Het resultaat is prachtig en iedereen is er helemaal weg van. Dik tevreden! Ga zo door!
 

IP: 2a02:1811:9c82:cc00:44e6:7893:eb5a:5f87

nov 18, 2019
5
(5/5
Sierlijke tak - oud groen
Ik werd via messenger goed en snel geholpen zodat ik zeker correct mijn bestelling kon plaatsen en een paar dagen later had ik mijn aankoop reeds in huis!! Super snelle levering! Vol enthousiasme zijn we dan ook direct begonnen met het aanplakken en het resultaat mag er zeker wezen! De mooie bij elkaar passende kleuren en de verschillende reliëfs in het behangpapier zorgen ervoor dat dit veel origineler is dan een standaard muursticker. Ik ben dan ook meer dan tevreden! Een echte aanrader!
Beheerder:
Bedankt voor je mooie review.
Ik ben blij te horen dat alles naar wens is.
Ik wens jullie er heel veel plezier mee!

groetjes,

Angela
Kidzbrand Kinderkamer Decoraties
 

IP: 82.169.181.21

sep 24, 2019
5
(5/5
Sierlijke tak - licht blauw
Duidelijke gebruiksaanwijzing ontvangen, goede kwaliteit, handige opplaktips en als eind resultaat een super mooie muursticker
 

IP: 213.109.119.233

aug 22, 2019
5
(5/5
Super mooie tak, echt een blikvanger geworden in de babykamer. Bestelling was super snel geleverd en fijn dat je hem kon aanpassen zoals je zelf graag wil. Heel simpel om op de muur te plakken door de goede beschrijving die er bij zat! Product is zeker aan te raden!
 
Pagina: 1234