close

Deze winkel maakt gebruik van cookies en andere technologieën, zodat we uw ervaring op onze sites kunnen verbeteren.

Alle Reviews


IP: 2a02:a03f:543c:4500:153a:c50c:5b4c:8fb8

mrt 31, 2019
5
(5/5
Sierlijke koala tak met schommel
Wat een prachtige tak, de koala’s zijn helemaal top en de schommel geeft net dat tikkeltje extra. We hebben het gecombineerd met een uil op maan met sterren. Heel erg vlotte service ook, kleuren op maat gemaakt zodat het perfect in onze kinderkamer zou passen. 100% aanbeveling!
Beheerder:
Bedankt voor je mooie review.
Fijn om te horen dat je er blij mee bent.
Ik wens je er heel veel plezier mee!

Met vriendelijke groetjes,
Angela
 

IP: 213.119.184.97

mrt 15, 2019
5
(5/5
Sierlijke tak - mintgroen
Heel mooi resultaat, net of het geschilderd is op de muur!
Zeer goede kwaliteit!
 

IP: 213.119.184.97

mrt 15, 2019
5
(5/5
Uil op de maan - oud groen
Super mooi resultaat!
Goede kwaliteit!
Mooie kleuren!
 

IP: 145.132.17.22

feb 8, 2019
5
(5/5
Sierlijke tak - mintgroen
Heel blij zijn wij met deze prachtige tak met uiltjes en vlinders. Super origineel en een echte eyecatcher voor onze babykamer! Oogt echt anders dan een ‘gewone’ muursticker o.i.d. Leuk om het zelf om te plakken, kan je er een eigen draai aangeven als je dat wil. In één woord: super!
 

IP: 81.82.219.127

feb 7, 2019
5
(5/5
Hangende koala beer op de maan
Heel gemakkelijk op te hangen, wordt in delen geleverd. goede service en snelle levering!
Beheerder:
Bedankt voor je mooie review.
Fijn om te horen dat je tevreden bent en het plakken makkelijk ging.
Ik ben benieuwd naar het eindresultaat.

Veel plezier gewenst met de decoraties!

Met vriendelijke groetjes,

Angela
 

IP: 81.82.219.127

feb 7, 2019
5
(5/5
Naamletters
Heel gemakkelijk op te hangen, goede service en snelle levering!
 

IP: 62.140.132.87

feb 5, 2019
5
(5/5
Combi deal - mintgroen
Wij zijn heel tevreden over de decoraties. We konden onze wensen doorgeven, waardoor het nu precies is als wij in gedachten hadden.
De beide producten worden heel mooi op elkaar afgestemd.
Het contact verliep soepel en zeer behulpzaam.
Ik raad het iedereen aan!
Wij hebben al heel veel positieve reacties mogen ontvangen.
 

IP: 217.121.127.221

feb 4, 2019
5
(5/5
Uil op de maan - mintgroen
Deze uil op de maan hebben wij samen met de sierlijke tak besteld. De kleuren zijn erg mooi op elkaar afgestemd.
Makkelijk te plakken, wij hebben kant en klare behanglijm gebruikt.
We zijn er blij mee!
 

IP: 217.121.127.221

feb 4, 2019
5
(5/5
Sierlijke tak - mintgroen
Wij hebben de tak 50 cm laten verlengen, dit was geen probleem.
De tak is makkelijk te plakken, ook op structuurbehang prima te doen! Mooie kleurstelling, hier kun je je eigen keuzes in maken.
Wij zijn er heel erg blij mee!!
Beheerder:
Beste Brenda,

Heel erg bedankt voor het delen van je reviews!
Fijn om te horen dat alles naar wens is.
Bedankt voor het vertrouwen en heel veel plezier gewenst met de decoraties.

Groetjes Angela
 

IP: 77.162.44.66

dec 22, 2018
5
(5/5
Olifant
Komt heel mooi over nu de olifant op de muur geplakt is.
 
Pagina: 123