close

Deze winkel maakt gebruik van cookies en andere technologieën, zodat we uw ervaring op onze sites kunnen verbeteren.

Alle Reviews


IP: 212.204.173.213

jan 22, 2020
5
(5/5
Uil op de maan - oud groen
Super leuke muur sticker! Netjes op tijd geleverd met een persoonlijk briefje erbij.
Contact was professioneel en snel. Super service! Staat mooi op ukkie zijn kamer! (Heb jullie getagd in mijn insta story vandaag met een foto van het eindresultaat) Echt een aanrader!!
Beheerder:
Hoi Lydia,

bedankt voor je review! We zien je foto helaas niet terug, maar ik hoop dat het heel mooi is geworden!


Met vriendelijke groetjes,

Angela
 

IP: 84.241.207.147

jan 22, 2020
5
(5/5
Combi deal - kleur naar keuze
Pas deze combi besteld voor onze toekomstige babykamer.
Een combinatie van een oud roze maan met een pastelkleurige uilentak. Er werd goed meegedacht en geadviseerd over de kleuren. Ik ben echt heel blij met het resultaat. Echt een aanrader!
 

IP: 2a02:a420:40:be9f:2:2:22b5:cfd9

dec 24, 2019
5
(5/5
Combi deal - mintgroen
Deze combi deal was perfect om onze babykamer af te maken. De uil op de maan met sterretjes hangt mooi boven het bedje van onze dochter en de tak met uiltjes en vogeltje hangt boven de comode. Zo kan onze dochter er naar kijken. We hebben er wel voor gekozen om geen vogelhuisje of vlinders erbij te doen omdat er te weinig ruimte was op de muur en het te druk werd. Maar bij een wat grotere babykamer zou dit heel leuk staan. Je kan zelf de blaadjes van de tak en de sterretjes naast de maan op creatieve manier opplakken! Zeker als je creatief bent, is dit erg leuk om te doen. Het op de muur plakken met behangplaksel ging heel makkelijk en het blijft mooi zitten.
 

IP: 2a02:a420:40:be9f:2:2:22b5:cfd9

dec 24, 2019
5
(5/5
Uil op de maan - mintgroen
Deze uil op de maan hebben we samen met de uil op de tak besteld. De uil op de maan met sterretjes ernaast, hangt boven het ledikantje van onze dochter. Zodat ze er naar kan kijken als ze in haar bedje ligt. Het was heel makkelijk op de muur te plakken met behangplaksel. Blijft goed zitten! We zijn er erg blij mee.
 

IP: 84.241.203.66

dec 20, 2019
5
(5/5
Tipi tent
In één woord GAAF! Zo blij mee. Helemaal aan kunnen passen aan de kleuren van onze kinderkamer, waardoor hij er perfect bij past. Ook de indianen uil is heel leuk.
Snelle en vriendelijke service.
 

IP: 2a02:a446:dd8e:1:dd52:621b:e70e:308f

dec 20, 2019
5
(5/5
Vosje - staart omhoog
Wij hebben deze vos onder behangboom Yippeeh geplakt en WAUW! echt geweldig!
Het is makkelijk en fijn materiaal om te plakken en echt anders dan zo'n standaard sticker.
 

IP: 2a02:a446:dd8e:1:dd52:621b:e70e:308f

dec 20, 2019
5
(5/5
Sierlijke tak - roest
Wat is dit onwijs mooi geworden! Zo blij mee! De kleuren zijn in het echt nog mooier en door de uitstraling van het materiaal zo mooi warm. Wij zijn er heel gelukkig mee!
 

IP: 2a02:a446:dd8e:1:dd52:621b:e70e:308f

dec 20, 2019
5
(5/5
Sierlijke behangboom - Yippeeh
Wij zijn zo blij met deze prachtige boom. Wij hebben gekozen voor oud groene bladeren, doordat je zelf kunt kiezen welke dieren je erin wilt, word het echt je eigen originele boom.
De service is super, levering snel en het materiaal is echt prachtig. We zijn blij dat we niet voor een standaard sticker hebben gekozen. We krijgen er veel complimenten over. Het maakt de kinderkamer echt af!
 

IP: 31.151.212.208

nov 26, 2019
5
(5/5
Eenhoorn
Heb voor onze kleindochter deze prachige eenhoorn gekocht. Heb al eens eerder iets gekocht bij Kidzbrand. Snel en gemakkelijk om hier iets te bestellen. Prima service en een snelle levering. En belangrijker het ziet er altijd top uit. Als je iets leuks zoekt voor een kinder of babykamer dan beveel ik zeker Kidzbrand aan.
Beheerder:
Bedankt voor het delen van je mooie review Wilma!
Fijn om te horen dat je tevreden bent over de producten en de service.
Hopelijk kan ik je in de toekomst nog eens van dienst zijn.
Veel plezier gewenst met de eenhoorn.

Groetjes Angela

Kidzbrand Kinderkamer Decoraties
 

IP: 94.212.137.107

nov 24, 2019
5
(5/5
Set vlinders
Erg blij met de 10 vlinders in twee verschillende maten en kleuren! Ze staan erg goed op onze vanille kleurige muur en het materiaal (behangpapier) is ook erg fijn. Ik kon de vlinders goed vouwen zodat het een 3-D effect kreeg.
 
Pagina: 12345