close

Deze winkel maakt gebruik van cookies en andere technologieën, zodat we uw ervaring op onze sites kunnen verbeteren.

Alle Reviews


IP: 213.109.119.233

aug 22, 2019
5
(5/5
Sierlijke tak - mintgroen
Super mooie tak, echt een blikvanger geworden in de babykamer. Bestelling was super snel geleverd en fijn dat je hem kon aanpassen zoals je zelf graag wil. Heel simpel om op de muur te plakken door de goede beschrijving die er bij zat! Product is zeker aan te raden!
 

IP: 2a02:1811:8c1b:aa00:241e:c088:9c9c:340

aug 22, 2019
5
(5/5
Combi deal - oudgroen
Heel tevreden van het eindresultaat!
 

IP: 188.206.108.242

aug 22, 2019
5
(5/5
Combi deal - oudgroen
Voor het kamertje van ons zoontje hebben wij de combi deal oud-groen gekozen. Wij zijn ontzettend blij met het resultaat; het geeft het kamertje van ons eerste kindje echt iets speciaals. Ook van vrienden en familie veel complimenten gekregen. Daarbij ook nog zeer goede en persoonlijke service (snelle, duidelijke antwoorden, alles was mogelijk). Kortom, een echte aanrader!
 

IP: 2a02:a03f:543c:4500:153a:c50c:5b4c:8fb8

mrt 31, 2019
5
(5/5
Sierlijke koala tak met schommel
Wat een prachtige tak, de koala’s zijn helemaal top en de schommel geeft net dat tikkeltje extra. We hebben het gecombineerd met een uil op maan met sterren. Heel erg vlotte service ook, kleuren op maat gemaakt zodat het perfect in onze kinderkamer zou passen. 100% aanbeveling!
Beheerder:
Bedankt voor je mooie review.
Fijn om te horen dat je er blij mee bent.
Ik wens je er heel veel plezier mee!

Met vriendelijke groetjes,
Angela
 

IP: 213.119.184.97

mrt 15, 2019
5
(5/5
Sierlijke tak - mintgroen
Heel mooi resultaat, net of het geschilderd is op de muur!
Zeer goede kwaliteit!
 

IP: 213.119.184.97

mrt 15, 2019
5
(5/5
Uil op de maan - oud groen
Super mooi resultaat!
Goede kwaliteit!
Mooie kleuren!
 

IP: 145.132.17.22

feb 8, 2019
5
(5/5
Sierlijke tak - mintgroen
Heel blij zijn wij met deze prachtige tak met uiltjes en vlinders. Super origineel en een echte eyecatcher voor onze babykamer! Oogt echt anders dan een ‘gewone’ muursticker o.i.d. Leuk om het zelf om te plakken, kan je er een eigen draai aangeven als je dat wil. In één woord: super!
 

IP: 81.82.219.127

feb 7, 2019
5
(5/5
Hangende koala beer op de maan
Heel gemakkelijk op te hangen, wordt in delen geleverd. goede service en snelle levering!
Beheerder:
Bedankt voor je mooie review.
Fijn om te horen dat je tevreden bent en het plakken makkelijk ging.
Ik ben benieuwd naar het eindresultaat.

Veel plezier gewenst met de decoraties!

Met vriendelijke groetjes,

Angela
 

IP: 81.82.219.127

feb 7, 2019
5
(5/5
Naamletters
Heel gemakkelijk op te hangen, goede service en snelle levering!
 

IP: 62.140.132.87

feb 5, 2019
5
(5/5
Combi deal - mintgroen
Wij zijn heel tevreden over de decoraties. We konden onze wensen doorgeven, waardoor het nu precies is als wij in gedachten hadden.
De beide producten worden heel mooi op elkaar afgestemd.
Het contact verliep soepel en zeer behulpzaam.
Ik raad het iedereen aan!
Wij hebben al heel veel positieve reacties mogen ontvangen.
 
Pagina: 1234