Deze winkel maakt gebruik van cookies en andere technologieën, zodat we uw ervaring op onze sites kunnen verbeteren.

close
Blog navigation

Laatste post

laatste reacties

Een kijkje achter de schermen

939 Views 0 Liked
3 Commentaren
(5)
Was deze blogpost nuttig voor jou?
Gepost in: Informatie

Laat een commentaar achter

Security code

Commentaren

 • Prachtig boom in de spelkamer
  By: Marian On January 9th 2022
  Rating:
  5.0

  Na lang zoeken kwam ik eindelijk de boom tegen die ik in mijn speltherapie praktijk aan de muur wilde hebben. Het fijne was dat het een prachtige betaalbare boom is geworden die goed aan de muur te maken is. Angela heeft passende kleuren uitgezocht en meegedacht. Daarnaast een hele vlotte levering en alles zorgvuldig en mooi verpakt. Dank je wel.

 • Deur sticker
  By: Anja Van den Berg On April 4th 2021
  Rating:
  5.0

  Hebt u ook deurstickers met een meetlat met boom en dieren , die zoeken mijn dochter en schoonzoon voor de toekomstige kinderkamer ( zijn er mee bezig ) en wat zou de prijs zijn . Mvg mevr Van den Berg

 • Helemaal blij!
  By: Jeske On March 22nd 2021
  Rating:
  5.0

  Helemaal blij met de sierlijke tak - okergeel van Kidzbrand!!! Angela heeft zowel de tak als de bijbehorende vlinders, uilen en vogelhuisje met veel liefde en aandacht tot in de puntjes verzorgd. Prima communicatie en alles is op maat gemaakt. Een grote versie van de tak, in spiegelbeeld: zelfs de kleuren van de sterren zijn aangepast op die van de sierlijke tak. Heel eenvoudig aan te brengen op de muur. Ik heb de klus in mijn eentje weten te klaren. Het is een heel uitnodigend logeerkamertje geworden voor ons kleinkind.
  Dank je wel, Angela. Ik raad Kidzbrand van harte aan.