close

Deze winkel maakt gebruik van cookies en andere technologieën, zodat we uw ervaring op onze sites kunnen verbeteren.

alle Reviews


jun 11, 2020
5
(5/5
Aapje opzij
Erg lief aapje en netjes gemaakt! Ikzelf heb deze op een maan geplakt ipv een uiltje. Mijn dochtertje is onwijs blij met het aapje, elke dag kijkt ze er even naar! Aan te raden dus.
 

jun 11, 2020
5
(5/5
Zittende panda beer op maan
Hele mooie muurstickers!
Zeer tevreden!
 

jun 10, 2020
5
(5/5
Uil op tak met sterren
Prachtig! Heel mooi materiaal, makkelijk te plakken.
Ik ben er heel blij mee.
 

jun 10, 2020
5
(5/5
Sierlijke tak - oud groen
Super mooi staat deze op de babykamer! Kwaliteit is goed, makkelijk op te plakken met behanglijm. Echt een aanrader.
 

jun 6, 2020
5
(5/5
Sierlijke behangboom - Yippeeh
Enige tijd geleden deze prachtige boom besteld voor onze babykamer, bladeren in de mint groene tinten. We zijn er erg blij mee, een echte blikvanger.
 

mei 24, 2020
5
(5/5
Sierlijke tak - oud groen
Toen ik deze decoratie tegenkwam was ik er meteen weg van! Eenmaal besteld kwam ik erachter dat je hem zelf elk onderdeel moest plakken en zag ik er een beetje tegenop. Afgelopen week hebben we hem dan eindelijk geplakt en het viel me reuze mee! Het ging super makkelijk en je kan zelf bepalen waar je wat wilt hebben, waardoor niemand dezelfde tak op de muur heeft :) Ik ben dan ook erg blij met het eindresultaat!
 

mei 7, 2020
5
(5/5
Uil op de maan - okergeel
We zijn erg blij met het resultaat en de uil werd erg snel geleverd. Het was geen probleem de sterren in een andere kleur te verkrijgen zodat de sterren nog beter uitkomen op onze blauwe muur.
 

mei 5, 2020
5
(5/5
Combi deal - Sierlijke uilentak en uil op maan
We hadden de bestelling al erg snel binnen, echt een topservice! We zijn heel erg blij met de combideal, omdat het goed bij elkaar past en het maakt de babykamer helemaal af!! Je plakt de diverse behangstukjes makkelijk op de muur. Wij zijn tevreden!!
 

mei 4, 2020
5
(5/5
Uil op de maan - mintgroen
Wij hebben de mintgroene uil op de maan besteld. Wat is die leuk! Levering was snel en het is eenvoudig op de muur te bevestigen. Super blij dat we dit in de babykamer op de muur hebben!
 

mei 3, 2020
5
(5/5
Uil op de maan - mintgroen
Wij hebben de uil op de maan gekocht in kleur mintgroen. Past supermooi op de donkerblauwe muur. We zijn hier heel tevreden over. Levering was perfect en materiaal is in heel goeie kwaliteit. Heel leuk dat je zelf kan beslissen hoe je de uil, maan en sterren wil hangen.
Een aanrader!
 
Pagina: 123456789