close

Deze winkel maakt gebruik van cookies en andere technologieën, zodat we uw ervaring op onze sites kunnen verbeteren.

alle Reviews


nov 22, 2020
4
(4/5
Combi deal - panda tak met maan
Goede kwaliteit, ben trits op het resultaat... Het is nu al echt een kinderkamer
 

nov 21, 2020
5
(5/5
Losse sierlijke tak
Wij hebben deze sierlijke tak besteld, met losse dieren.
De bestelling werd erg snel opgepakt en we kregen zelfs een berichtje van tevoren met een foto van de kleuren van de bladeren. Vervolgens werd de bestelling binnen enkele dagen geleverd en we waren erg blij toen we het pakketje uitpakten!
Doordat je alles zelf moet opplakken, kun je precies kiezen wat jijzelf mooi vindt qua combinaties bladeren etc., perfect! Mocht je het lastig vinden; bij het product zit een duidelijke beschrijving en online zijn genoeg voorbeeldfoto's te vinden.
Het is echt niet moeilijk en hecht mooi op de muur, echt een aanrader!
 

nov 21, 2020
5
(5/5
Sierlijke behangboom - Yippeeh
Wij wilde net iets anders als wat er op de site stond. Angela heeft ons hier perfect bij begeleid. We zijn super blij met onze jungle boom en onze diertjes.
 

nov 20, 2020
5
(5/5
slapend vosje op de maan
Onze kleine man en wij helemaal blij met dit prachtige slapende vosje ????????⭐️ heel goede service, snelle levering en prima kwaliteit ????
 

nov 19, 2020
5
(5/5
Slapende koala beer op de maan
Slapende Koala beer op maan in oud groen besteld. Super mooi. Ben er heel blij mee. Snel geleverd en fout van mij werd snel en naar wens opgelost.
 

nov 19, 2020
5
(5/5
Zittende panda beer op maan
Erg tevreden met het resultaat! Wij hadden de panda op de maan besteld voor onze babykamer. Was erg eenvoudig aan te brengen. En blijft erg mooi zitten. Is weer eens wat anders!
 

nov 5, 2020
5
(5/5
Combi deal - panda tak met maan
Wat zijn wij blij met de panda's op de muur van de babykamer! Het product werd erg snel en op maat geleverd, Angela heeft zelfs nog met ons overlegd om het naar wens te maken. Een super service, goede kwaliteit, snelle levering. Kortom een echte aanbeveling voor iedereen die de baby- of kinderkamer een leuke design wil geven!
 

nov 4, 2020
5
(5/5
Uil op de maan - mintgroen
Wij hebben de mint groene uil op de maan besteld voor op de muur boven het ledikantje van onze kleine. De uil heeft de kamer echt helemaal afgemaakt en krijg er heel veel complimenten over wanneer ik vol trots de babykamer show voor onze kleine die in december wordt verwacht.
 

nov 4, 2020
5
(5/5
Combi deal - panda tak met maan
Top product & snel geleverd!
 

nov 4, 2020
5
(5/5
Zittende panda beer op maan
Heel blij mee! Vrolijkt het kamertje van onze kleine man helemaal op. Snelle levering ook en goede service.
 
Pagina: 123456