alle Reviews


IP: 145.132.17.22

feb 8, 2019
5
(5/5
Sierlijke tak - mintgroen
Heel blij zijn wij met deze prachtige tak met uiltjes en vlinders. Super origineel en een echte eyecatcher voor onze babykamer! Oogt echt anders dan een ‘gewone’ muursticker o.i.d. Leuk om het zelf om te plakken, kan je er een eigen draai aangeven als je dat wil. In één woord: super!
 

IP: 81.82.219.127

feb 7, 2019
5
(5/5
Hangende koala beer op de maan
Heel gemakkelijk op te hangen, wordt in delen geleverd. goede service en snelle levering!
Beheerder:
Bedankt voor je mooie review.
Fijn om te horen dat je tevreden bent en het plakken makkelijk ging.
Ik ben benieuwd naar het eindresultaat.

Veel plezier gewenst met de decoraties!

Met vriendelijke groetjes,

Angela
 

IP: 81.82.219.127

feb 7, 2019
5
(5/5
Naamletters
Heel gemakkelijk op te hangen, goede service en snelle levering!
 

IP: 62.140.132.87

feb 5, 2019
5
(5/5
Combi deal - mintgroen
Wij zijn heel tevreden over de decoraties. We konden onze wensen doorgeven, waardoor het nu precies is als wij in gedachten hadden.
De beide producten worden heel mooi op elkaar afgestemd.
Het contact verliep soepel en zeer behulpzaam.
Ik raad het iedereen aan!
Wij hebben al heel veel positieve reacties mogen ontvangen.
 

IP: 217.121.127.221

feb 4, 2019
5
(5/5
Uil op de maan - mintgroen
Deze uil op de maan hebben wij samen met de sierlijke tak besteld. De kleuren zijn erg mooi op elkaar afgestemd.
Makkelijk te plakken, wij hebben kant en klare behanglijm gebruikt.
We zijn er blij mee!
 

IP: 217.121.127.221

feb 4, 2019
5
(5/5
Sierlijke tak - mintgroen
Wij hebben de tak 50 cm laten verlengen, dit was geen probleem.
De tak is makkelijk te plakken, ook op structuurbehang prima te doen! Mooie kleurstelling, hier kun je je eigen keuzes in maken.
Wij zijn er heel erg blij mee!!
Beheerder:
Beste Brenda,

Heel erg bedankt voor het delen van je reviews!
Fijn om te horen dat alles naar wens is.
Bedankt voor het vertrouwen en heel veel plezier gewenst met de decoraties.

Groetjes Angela
 

IP: 77.162.44.66

dec 22, 2018
5
(5/5
Olifant
Komt heel mooi over nu de olifant op de muur geplakt is.
 

IP: 77.162.44.66

dec 22, 2018
5
(5/5
( 3D) Vlinder groot
Besteld via deze webshop, grote vlinders in donkerroze, voor babykamer meisje. Makkelijk te vinden, betaald vooraf en binnen paar dagen thuis. Er zit makkelijke omschrijving bij hoe je deze behangvlinders kunt plakken en ook opties voor 3d effect. De 3d-effect uitgeprobeerd en pakt ontzettend leuk uit. Kortom een simpel en leuk product om oa een babykamer op te vrolijken.
 

IP: 77.162.44.66

dec 22, 2018
5
(5/5
(3d) vlinder klein
Besteld via deze webshop, kleine vlinders in licht roze, voor babykamer meisje. Makkelijk te vinden, betaald vooraf en binnen paar dagen thuis. Er zit makkelijke omschrijving bij hoe je deze behangvlinders kunt plakken en ook opties voor 3d effect. De 3d-effect uitgeprobeerd en pakt ontzettend leuk uit. Kortom een simpel en leuk product om oa een babykamer op te vrolijken.
 

IP: 77.162.44.66

dec 22, 2018
5
(5/5
Strakke behangboom - Joep
Deze boom besteld voor de kinderkamer en het is echt een aanrader! Het materiaal is van goede kwaliteit met de duidelijke instructie die was bijgeleverd was het opplakken erg eenvoudig. Hij is mooi groot en dus een geweldige blikvanger op de kinderkamer. Verder was het contact vriendelijk en de levering snel! Wij zijn er heel blij mee!
 
Pagina: 123