close

Deze winkel maakt gebruik van cookies en andere technologieën, zodat we uw ervaring op onze sites kunnen verbeteren.

Alle Reviews


IP: 81.247.222.177

sep 23, 2020
5
(5/5
Uil op de maan - kleur naar keuze
Persoonlijke service!
Wij hebben de bestelling snel ontvangen en deze voldeed volledig aan de verwachtingen.
Het ophangen ging vlot met behanglijm.
Zeer tevreden van het eindresultaat!
 

IP: 2a02:a44d:720f:1:1529:7ae6:58dc:2f61

sep 22, 2020
5
(5/5
Uil op de maan - mintgroen
we hebben de maan met uil besteld.
Het is een prachtig eindresultaat geworden.
Het er opplakken was heel eenvoudig.
 

IP: 2a02:a03f:e9cc:af00:bd89:c2df:4f72:3a2c

sep 6, 2020
5
(5/5
Sierlijke jungle tak
Deze jungletak zou ik aan iedereen aanbevelen.

Hij is zo mooi. Alles is perfect tot in detail uitgesneden en afgewerkt.

Wat hem zo uniek maakt? Wel, Je kan er alle kanten met op. Je kan zelf kiezen hoeveel en welke dieren je aan je tak toevoegt.

Ik koos voor de grote aap, een pandabeertje, koalabeertje en een papegaai. Omdat we eind deze maand een dochtertje krijgen, maakte ik de tak wat ‘meisjesachtig’ door er extra bloemen en libellen aan toe te voegen.
 

IP: 2001:9e0:a804:9300:b079:92ea:9847:ee9

sep 3, 2020
5
(5/5
Sierlijke tak - mintgroen
In mei 2018 toen ik zwanger was van mijn zoontje heb ik de mintgroene tak met uiltjes besteld. We zijn er nog elke dag blij mee en mijn zoontje is er gek op! Hij past perfect op zijn mint groene kamer.

Toen we in december er achter kwamen dat ik weer zwanger was wist ik het meteen. Dit keer wordt het een okergele kamer. Op facebook kwam ik de tak tegen met okergeel en mintgroen. Deze was perfect! Zo konden we de mintgroene accessoires van ons eerste zoontje ook combineren op de nieuwe babykamer. Via de mail snel en duidelijk antwoord gekregen en de tak besteld. Service was top! Inmiddels zijn we op 07-08-2020 opnieuw trotste ouders geworden van een zoontje. Weer zijn we heel blij met de tak. Hij staat fantastisch!
 

IP: 62.238.140.12

aug 25, 2020
5
(5/5
Sierlijke tak - groen/roze
De sierlijke uilentak komt precies overeen met de foto op de website. Je krijgt wat je hebt besteld.
De 'sticker' is geleverd in losse onderdelen van stevig behangpapier. Dat was in de eerste instantie voor mij een verrassing. Maar eenmaal op de muur komt de afbeelding heel mooi over. Het is eenvoudig om de losse onderdelen zelf op de muur te lijmen. In mijn geval had ik nog aangemaakte behang lijm op voorraad omdat het baby- logeerkamertje net behangen was. Dat was een voordeel. Ik hoefde niet speciaal lijm aan te maken voor de bevestiging op de muur.
De 'sticker' kan ik iedereen aanbevelen. De naam zou ik misschien aanpassen en het muurdecoratie willen noemen. De uitvoering in hoogwaardig behangpapier vind ik beter gekozen en doet zijn naam meer aan.
 

IP: 2a02:a455:11b4:1:7536:5f11:27c6:f016

aug 18, 2020
5
(5/5
Zittende panda beer op maan
Super tevreden met het product!!... Snelle levering en heeft de baby kamer enorm opgevrolijkt
 

IP: 94.111.20.186

aug 17, 2020
5
(5/5
Vosje - staart omhoog
We hebben dit vosje op de muur naast de commode geplakt. Is heel mooi en van goeie, stevige kwaliteit!
 

IP: 2a02:1810:343f:eb00:3460:f:c588:8069

jul 10, 2020
5
(5/5
Sierlijke panda tak met schommel
Wij kregen de pandatak snel aan in België . Het ophangen ging erg vlot hoewel wij niet zo handig zijn . En we zijn superblij met het resultaat ! Goede kwaliteit, goede service . Wij zijn tevreden klanten !
 

IP: 2a02:a446:abd8:1:8950:459a:5181:bb4d

jun 30, 2020
4
(4/5
Sierlijke tak - mintgroen
Wij zijn erg tevreden over deze behangsticker. De kwaliteit is super goed en de levering snel.
Je dient alleen zelf behanglijm te kopen. Het resultaat is echt mooi. Je kunt er zelf nog een klein beetje creativiteit in kwijt in het ophangen, keuze maken van de blaadjes.
Het enige puntje is dat ik het wel aan de prijs vind.
Beheerder:
Beste J,

Bedankt voor het plaatsen van je review. Fijn om te horen dat alles naar wens is geweest.
Het feit is dat het handgemaakte producten zijn, waar veel werk en tijd in gaat zitten.
Alles word met de hand getekend, uitgesneden en opgeplakt, dat maakt deze producten helaas wat duurder,
maar ook uniek en alles is hierdoor naar wens aan te passen.

Ik wens jullie er veel plezier mee!

Met vriendelijke groetjes,

Angela
 

IP: 84.83.185.52

jun 30, 2020
5
(5/5
Behangletters ssst...
De behangletters SSST.... hangen leuk op de muur bij het ledikantje. Het is een hele leuke toevoeging want naast deze letters hebben wij ook de pandabeer op de maan ernaast hangen in dezelfde mooie roest kleur. Bij elkaar een heel leuk geheel!
 
Pagina: 12345