close

Deze winkel maakt gebruik van cookies en andere technologieën, zodat we uw ervaring op onze sites kunnen verbeteren.

Alle Reviews


IP: 2a02:a446:abd8:1:8950:459a:5181:bb4d

jun 30, 2020
4
(4/5
Sierlijke tak - mintgroen
Wij zijn erg tevreden over deze behangsticker. De kwaliteit is super goed en de levering snel.
Je dient alleen zelf behanglijm te kopen. Het resultaat is echt mooi. Je kunt er zelf nog een klein beetje creativiteit in kwijt in het ophangen, keuze maken van de blaadjes.
Het enige puntje is dat ik het wel aan de prijs vind.
Beheerder:
Beste J,

Bedankt voor het plaatsen van je review. Fijn om te horen dat alles naar wens is geweest.
Het feit is dat het handgemaakte producten zijn, waar veel werk en tijd in gaat zitten.
Alles word met de hand getekend, uitgesneden en opgeplakt, dat maakt deze producten helaas wat duurder,
maar ook uniek en alles is hierdoor naar wens aan te passen.

Ik wens jullie er veel plezier mee!

Met vriendelijke groetjes,

Angela
 

IP: 84.83.185.52

jun 30, 2020
5
(5/5
Behangletters ssst...
De behangletters SSST.... hangen leuk op de muur bij het ledikantje. Het is een hele leuke toevoeging want naast deze letters hebben wij ook de pandabeer op de maan ernaast hangen in dezelfde mooie roest kleur. Bij elkaar een heel leuk geheel!
 

IP: 84.83.185.52

jun 30, 2020
5
(5/5
Zittende panda beer op maan
De pandabeer heeft een mooi plekje gekregen op de babykamer. De kwaliteit is super en ook makkelijk met behanglijm op de muur te plakken.
 

IP: 2001:1c01:4912:6200:79c6:bfb4:59e7:cdf

jun 29, 2020
5
(5/5
Set sterren
Mooie set aangeschaft ter uitbreiding van de pandabeer op maan. Wij hebben een aantal sterren rondom een dromenvanger geplakt, super schattig. Wederom goede kwaliteit en super snelle service/levering!
 

IP: 2001:1c01:4912:6200:79c6:bfb4:59e7:cdf

jun 29, 2020
5
(5/5
Zittende panda beer op maan
Deze prachtige muursticker besteld en de volgende dag al in huis. Mooi en goed verpakt, met een duidelijke handleiding. Het plakken ging gemakkelijk en netjes, wel sommige hoekjes even een paar minuutjes aangedrukt moeten houden. De kwaliteit is top, zelfs met het warme weer van de afgelopen dagen begint het behang niet te werken.
Beheerder:
Wat fijn om te horen!
Bedankt voor het plaatsen van je review.

Met vriendelijke groetjes,

Angela
 

IP: 2a02:a455:6759:1:1d9f:fcf8:a93e:802f

jun 29, 2020
5
(5/5
Sierlijke tak - okergeel
super leuke tak. Hebben geprobeerd het plaatje te volgen in het plakken, maar dat hoeft niet. Zijn zelf erg blij met het resultaat.
Beheerder:
Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat alles naar wens is geweest.

Met vriendelijke groetjes,
Angela
 

IP: 62.163.228.38

jun 23, 2020
5
(5/5
Uil op de maan - kleur naar keuze
De bestelling voldeed geheel aan onze verwachting en is goed te bevestigen met wat behanglijm. Wij zijn er erg blij mee.
 

IP: 2a02:1811:8d12:e300:850a:722e:21c7:a83

jun 12, 2020
5
(5/5
Zittende panda beer op maan
Wij zijn heel tevreden over onze bestelling. De pandabeer hangt de schitteren in de kamer van onze dochter. Heel gemakkelijk te bevestigen en degelijk materiaal.
 

IP: 2a02:1810:2882:da00:2de3:f80b:733c:be30

jun 11, 2020
5
(5/5
Zittende panda beer op maan
Superkwaliteit! Zeer eenvoudig te plakken! Maakt onze kinderkamer helemaal af! Zeer blij mee! Prijs-kwaliteit absoluut top!
 

IP: 92.110.44.64

jun 11, 2020
5
(5/5
Aapje opzij
Erg lief aapje en netjes gemaakt! Ikzelf heb deze op een maan geplakt ipv een uiltje. Mijn dochtertje is onwijs blij met het aapje, elke dag kijkt ze er even naar! Aan te raden dus.
 
Pagina: 12345