close

Deze winkel maakt gebruik van cookies en andere technologieën, zodat we uw ervaring op onze sites kunnen verbeteren.

Alle Reviews


IP: 178.85.159.80

mrt 29, 2020
5
(5/5
Sierlijke panda tak met schommel
Erg blij met de panda tak!
Goede & snelle service, duidelijke uitleg en een lief, persoonlijk berichtje erbij. Het plakken was een stuk makkelijker dan ik verwacht had :)

 

IP: 2a02:a446:dd8e:1:3423:f9ab:97c1:8b69

mrt 22, 2020
5
(5/5
Sierlijke tak - oud groen
Geen moment spijt van gehad!
Het is zoveel mooier dan een normale muursticker. Ik krijg veel complimenten over de tak.
Ik zou het dan ook iedereen aanraden.
Het plakken ging ook erg gemakkelijk.
 

IP: 2001:1c00:1816:8400:d420:86b3:e292:750

mrt 10, 2020
5
(5/5
Panda beer op maan
Een tijdje terug hebben we deze muursticker besteld, maar nu pas de tijd gehad het op te plakken. Wat is die supermooi zeg. Geen moment spijt gehad van onze aankoop !
 

IP: 81.246.240.109

feb 20, 2020
5
(5/5
Panda beer op maan
Bedankt voor de goede en snelle service!
We zijn zeer tevreden en het resultaat mag er zijn. We hebben al heel veel leuke reacties gehad van familie en vrienden. Ons dochtertje gaat eens zo goed slapen in haar mooie pandakamer :-).

 

IP: 84.106.157.226

feb 7, 2020
5
(5/5
Combi deal - roest
Super mooie, goede kwaliteit muurdecoratie! Ik heb lang gezocht naar passende decoratie voor de babykamer van ons zoontje en hier eindelijk gevonden wat ik zocht! Leuk om zelf te kunnen spelen met het opplakken. Ik had wat voorkeuren doorgegeven voor de kleuren en dat is precies zo geleverd als ik had gehoopt! Super product dus!
 

IP: 212.204.173.213

jan 22, 2020
5
(5/5
Uil op de maan - oud groen
Super leuke muur sticker! Netjes op tijd geleverd met een persoonlijk briefje erbij.
Contact was professioneel en snel. Super service! Staat mooi op ukkie zijn kamer! (Heb jullie getagd in mijn insta story vandaag met een foto van het eindresultaat) Echt een aanrader!!
Beheerder:
Hoi Lydia,

bedankt voor je review! We zien je foto helaas niet terug, maar ik hoop dat het heel mooi is geworden!


Met vriendelijke groetjes,

Angela
 

IP: 84.241.207.147

jan 22, 2020
5
(5/5
Combi deal - kleur naar keuze
Pas deze combi besteld voor onze toekomstige babykamer.
Een combinatie van een oud roze maan met een pastelkleurige uilentak. Er werd goed meegedacht en geadviseerd over de kleuren. Ik ben echt heel blij met het resultaat. Echt een aanrader!
 

IP: 2a02:a420:40:be9f:2:2:22b5:cfd9

dec 24, 2019
5
(5/5
Combi deal - mintgroen
Deze combi deal was perfect om onze babykamer af te maken. De uil op de maan met sterretjes hangt mooi boven het bedje van onze dochter en de tak met uiltjes en vogeltje hangt boven de comode. Zo kan onze dochter er naar kijken. We hebben er wel voor gekozen om geen vogelhuisje of vlinders erbij te doen omdat er te weinig ruimte was op de muur en het te druk werd. Maar bij een wat grotere babykamer zou dit heel leuk staan. Je kan zelf de blaadjes van de tak en de sterretjes naast de maan op creatieve manier opplakken! Zeker als je creatief bent, is dit erg leuk om te doen. Het op de muur plakken met behangplaksel ging heel makkelijk en het blijft mooi zitten.
 

IP: 2a02:a420:40:be9f:2:2:22b5:cfd9

dec 24, 2019
5
(5/5
Uil op de maan - mintgroen
Deze uil op de maan hebben we samen met de uil op de tak besteld. De uil op de maan met sterretjes ernaast, hangt boven het ledikantje van onze dochter. Zodat ze er naar kan kijken als ze in haar bedje ligt. Het was heel makkelijk op de muur te plakken met behangplaksel. Blijft goed zitten! We zijn er erg blij mee.
 

IP: 84.241.203.66

dec 20, 2019
5
(5/5
Tipi tent
In één woord GAAF! Zo blij mee. Helemaal aan kunnen passen aan de kleuren van onze kinderkamer, waardoor hij er perfect bij past. Ook de indianen uil is heel leuk.
Snelle en vriendelijke service.
 
Pagina: 12345