close

Deze winkel maakt gebruik van cookies en andere technologieën, zodat we uw ervaring op onze sites kunnen verbeteren.

alle Reviews


jun 6, 2022
5
(5/5
slapend vosje op de maan
Een ontzettend mooie muursticker. Eenvoudig op te plakken en precies zoals op de foto. Mijn tip: koop meteen de kleine tube behanglijm via deze website. Nu hebben we behanglijm thuis staan voor de hele straat. Haha!
 

jun 6, 2022
5
(5/5
Sierlijke jungle tak
Super leuke jungle tak naar onze wens bestelt. Echt mooi geworden. Super service en communicatie, voor wensen en ideeën.
 

jun 4, 2022
5
(5/5
slapend vosje op de maan
Wij zijn heel blij met deze mooie muursticker. Wij twijfelden eerst over de kleur en kregen verschillende voorbeelden en foto's gestuurd om beter onze keuze te maken. Communicatie was erg prettig, verzending was vlot en het vosje is prachtig. Maakt de kamer helemaal af!
 

jun 1, 2022
5
(5/5
Hangende pandabeer op maan
Onze baby kamer krijgt hierdoor nog meer sfeer en het ziet gezellig uit! het is makkelijk aan te brengen.
 

jun 1, 2022
5
(5/5
Bosdieren tak
Na lang zoeken hierop uitgekomen een mooi resultaat geworden. Wij hebben eerst een laag grijs behang en daarop de dieren geplakt. Dit is erg sfeervol in een babykamer.
Beheerder:
Bedankt voor het plaatsen van je review!
Fijn om te horen dat alles naar wens is geweest.
 

mei 22, 2022
5
(5/5
Set sterren
Mooie set sterren ontvangen.
Goede service waarbij goed contact was over de kleurenmix. De sterren padden qua kleur heel goed in de kinderkamer.
Ook zeer makkelijk op te plakken.
 

mei 18, 2022
4
(4/5
Sierlijke tak - okergeel
We zijn zeer tevreden met de service (helpt nadenken over alternatieve kleuren) en het resultaat. De aparte stukken maken het makkelijker om te plakken. Het enige wat we nog zouden aanraden (en hebben we reeds doorgestuurd) is dat men moet opletten met de richting van de tak. Een tip hier is om ook een keuzevak te maken zoals voor de lengte en de vlinders.
Beheerder:
Bedankt voor het plaatsen van je review! We nemen je feedback zeker mee.
Fijn om te horen dat jullie tevreden zijn.
Nog veel plezier gewenst met de mooie uilentak!
 

mei 18, 2022
4
(4/5
slapend vosje op de maan
Blij met de aankoop! Maakt de kinderkamer af :)
 

mei 17, 2022
5
(5/5
Sierlijke tak - okergeel
We zijn enorm blij met onze muursticker! Ook zeer duidelijke uitleg hoe deze geplakt moest worden, ging allemaal zeer vlotjes!
 

mei 17, 2022
5
(5/5
Combi deal - panda tak met maan
Wij zijn erg blij met het resultaat! Het blijft goed zitten op de muur en alles wordt netjes aangeleverd.
Vooraf hadden wij een aantal vragen en die werden snel via de mail beantwoord.
Ook de levering was snel.
 
Pagina: 12345