• De mooiste kinderkamer decoratie!
  Geplaatst door
     bekeken (202)
     0Opmerkingen

  De mooiste kinderkamer decoratie!

  Wat is nu eigenlijk de muurdecoratie van Kidzbrand? En waarom zou ik hiervoor kiezen?

  Dat leg ik in deze blog uit.

   

  De muurdecoratie van Kidzbrand word gemaakt van kwalitatief hoogwaardig behang.

  Behang heeft vaak van zichzelf al een mooie structuur en heeft warme kleuren. De meeste behangsoorten uit onze lijn hebben zo’n mooie structuur en is van zulke hoogwaardige kwaliteit, dat het soms net stof is. In tegenstelling tot een gewone muursticker die vaak glad is en een hardere uitstraling heeft. Ik durf daarom te zeggen dat de Kidzbrand decoratie veel mooier en warmer is dan een gewone muursticker.

   

  Je krijgt je bestelling keurig verpakt thuisgestuurd. Ik heb alles netjes voor je uitgesneden.

  Het enige dat je hoeft te doen is het behang in te smeren met wat behanglijm en deze op de muur te plakken. Zolang de lijm nog nat is kun je het nog gemakkelijk verwijderen en weer opplakken. Je krijgt bij je bestelling altijd een duidelijke plakbeschrijving bijgeleverd, waarin duidelijk staat beschreven hoe je dit moet doen.  Zo is “fouten” maken eigenlijk onmogelijk. Mijn ervaring is inmiddels dat onze creaties makkelijker op te plakken zijn dan een muursticker.

   

  Een ander voordeel tegenover een gewone muursticker die vaak uit een geheel bestaat, is dat onze decoratie los geleverd word. De tak bestaat uit een geheel, maar de blaadjes en dieren zijn los bijgeleverd. Je bepaald dus helemaal zelf je eigen indeling. Je kunt mijn foto’s als voorbeeld nemen, maar je kunt ook zelf je creativiteit los laten gaan.

   

  Nog een voordeel is dat dit allemaal mijn eigen ontwerpen zijn. Ik zit niet vast aan een computerprogramma of massaproductie. Ik kan dus heel gemakkelijk aanpassingen maken. Wil jij een tak of dier in een andere kleur? Wil je iets in spiegelbeeld?  Of misschien wil je wel iets totaal anders? Allemaal geen enkel probleem. Je hoeft alleen maar even contact met me op te nemen en het word allemaal voor je geregeld. Zonder extra kosten. Zo weet je zeker dat je iets unieks aan de muur hebt hangen.

   

  Twijfel dus niet langer en kies voor iets dat echt uniek is!

Laat een antwoord achter

* Naam:
* E-mail: (Niet gepubliceerd)
   Website: (Site-url met http://)
* Commentaar: