Deze winkel maakt gebruik van cookies en andere technologieën, zodat we uw ervaring op onze sites kunnen verbeteren.

close

Zendingen en retourzendingen

 

 

Verzending van uw pakket binnen Nederland

 

 

Kidzbrand is geen groot massabedrijf, daarom betalen wij gewoon het volle bedrag voor het verzenden van onze pakketten. Wij nemen een groot gedeelte van de verzendkosten voor onze rekening, maar om de kosten van de producten zo laag mogelijk te houden is het helaas niet mogelijk om gratis te verzenden.

Voor verzending binnen Nederland rekenen wij € 4,95 verzendkosten.

Pakketten worden over het algemeen binnen 1 tot 3 werkdagen na ontvangst van uw betaling verzonden via postnl met tracking en aflevering zonder handtekening.

Als u de voorkeur geeft aan verzending via postnl met vereiste handtekening, zullen er extra kosten in rekening worden gebracht. Afhankelijk van de grootte van het pakket word het verstuurd middels brievenbus post, dan wel via pakketpost.

Bij verzending met pakketpost krijgt u van ons een trackingnummer waarmee u uw pakket online kunt volgen.

 

Verzendkosten zijn inclusief behandeling, verpakking en frankering. Behandelingskosten zijn vaste bedragen, terwijl vervoerskosten afhankelijk zijn van het totaalgewicht. We raden u aan uw artikelen onder te brengen in één bestelling. We kunnen twee apart geplaatste bestellingen niet samenvoegen, voor elke bestelling zullen dus verzendkosten in rekening worden gebracht. Uw pakket wordt op eigen risico verzonden, maar er wordt bijzondere zorg besteed aan breekbare voorwerpen.
Onze dozen zijn groot genoeg om uw artikelen goed beschermd te kunnen verzenden.

 

 

 

Verzending naar België en Duitsland

 

Kidzbrand is geen groot massabedrijf, daarom betalen wij gewoon het volle bedrag voor het verzenden van onze pakketten. Wij nemen een gedeelte van de verzendkosten voor onze rekening, maar om de kosten van de producten zo laag mogelijk te houden is het helaas niet mogelijk gratis te verzenden. 

Voor verzending naar België rekenen wij € 8,95 verzendkosten voor het verzenden naar Duitsland rekenen wij € 8,95 verzendkosten.

Pakketten worden over het algemeen binnen 1 tot 3 werkdagen na ontvangst van uw betaling verzonden met pakketpost via postnl met tracking en aflevering mét handtekening. U ontvangt van ons een trackingnummer waarmee u uw pakket online kunt volgen.

Verzendkosten zijn inclusief behandeling, verpakking en frankering. Behandelingskosten zijn vaste bedragen, terwijl vervoerskosten afhankelijk zijn van het totaalgewicht.

We raden u aan uw artikelen onder te brengen in één bestelling. We kunnen twee apart geplaatste bestellingen niet samenvoegen, voor elke bestelling zullen dus verzendkosten in rekening worden gebracht. Uw pakket wordt op eigen risico verzonden, maar er wordt bijzondere zorg besteed aan breekbare voorwerpen.

Onze dozen zijn groot genoeg om uw artikelen goed beschermd te kunnen verzenden.

 

 

Retourzending

 

Natuurlijk hoop ik uit dat mijn producten in de smaak vallen. Mocht het toch onverhoopt voorkomen dat een product niet naar wens is, kan je deze binnen 14 dagen na ontvangst aan ons retourneren.

Hierop zijn wel enkele uitzonderingen;

De behangdecoraties worden altijd speciaal voor jou aan de hand van de door jou gewenste specificaties op maat gemaakt. Om deze reden kunnen behangdecoraties niet retour gezonden worden en vallen zij buiten het herroepingsrecht. Twijfel je over de kleuren, dan bieden wij vooraf altijd de mogelijkheid om kleurstalen aan te vragen.

Ook de gepersonaliseerde posters, worden speciaal voor u op bestelling gemaakt en kunnen we, gezien het persoonlijke karakter, niet retour nemen.

 

Alle extra verzendkosten (retour zenden, opnieuw versturen) zijn voor rekening van de koper. Neem voor retourneren s.v.p. contact op via info@kidzbrand.nl

 

- vermeld hierin uw ordernummer

- de reden van retourneren

- de producten die u wilt retourneren

 

Na goedkeuring van ons kunt u het pakket verzenden naar;

 

Kidzbrand,

t.a.v. retouren

Middelweg 121,

2957 TC Nieuw-Lekkerland.

 

Niet aangemelde retourzendingen worden niet aangenomen.

U bent zelf verantwoordelijk voor de retourzending.

Bij beschadigde of incomplete producten zal de waardevermindering bij u in rekening worden gebracht.

Zorg dat het artikel goed verpakt is en wij raden aan te verzenden met track and trace.