Zendingen en retourzendingen

Verzending van uw pakket

Pakketten worden over het algemeen binnen 2 dagen na ontvangst van uw betaling verzonden via Postnl met tracking en aflevering zonder handtekening. Als u de voorkeur geeft aan verzending via Postnl met vereiste handtekening, zullen er extra kosten in rekening worden gebracht. Deze keuze kunt u maken tijdens het afrekenen. Afhankelijk van de grootte van het pakket, word hij verzonden via brievenbuspost of pakketpost. Bij pakketpost krijgt een track&trace code, waarmee u de zending kunt volgen.

Verzendkosten zijn inclusief behandeling, verpakking en frankering. Behandelingskosten zijn vaste bedragen, terwijl vervoerskosten afhankelijk zijn van het totaalgewicht. We raden u aan uw artikelen onder te brengen in één bestelling. We kunnen twee apart geplaatste bestellingen niet samenvoegen, voor elke bestelling zullen dus verzendkosten in rekening worden gebracht. Uw pakket wordt op eigen risico verzonden, maar er wordt bijzondere zorg besteed aan breekbare voorwerpen.

Onze dozen zijn groot genoeg om uw artikelen goed beschermd te kunnen verzenden.

retourzendingen

Producten of een deel hiervan, kunnen onder bepaalde voorwaarden geretourneerd of geruild worden.

Neem van tevoren altijd eerst contact met ons op, gelieve via mail, met daarin het ordernummer,  het product, opgave van reden en uw gegevens. Nadat u hier een bevestiging van heeft ontvangen kunt u het product opsturen naar, Kidzbrand, middelweg 121, 2957tc

Een product kan alleen geretourneerd worden mits het in de originele staat, ongebruikt, onbeschadigd en in de originele verpakking verstuurd word. Anders is Kidzbrand gerechtigd het artikel niet in ontvangst te nemen. 

De klant dient zelf de kosten te betalen van een retourzending. De klant is zelf aansprakelijk voor een juiste manier van verzenden en de risico's die hieronder vallen. 

Voldoet het artikel niet aan een of meer van bovengenoemde, kan Kidzbrand de retournering niet in ontvangst nemen.

Let op!

Producten die naar de eigen wensen van de klant gemaakt zijn, zoals bijvoorbeeld andere kleuren, maat of andere wijzigingen of gepersonaliseerde producten kunnen niet geruild of geretourneerd worden!