close

Deze winkel maakt gebruik van cookies en andere technologieën, zodat we uw ervaring op onze sites kunnen verbeteren.

  • Nieuw

Behang cijfers

€ 1,64
Incl. BTW *

Behangcijfers om bijvoorbeeld een geboortedatum te maken.

Leuk te combineren met de behangletters.

Indien u een geboortedatum wenst te maken vergeet dan niet de benodigde "-" te selecteren.

Lees onderaan deze pagina verder voor meer uitleg en informatie.

kleur
cijfers
Aantal


0
0/5 - 0 beoordelingen
 

Veilige betaling.

 

Snelle levertijd van gemiddeld 1-3 werkdagen.

 

Aanpassingen aan alle producten mogelijk.

Behangcijfers

Deze behangcijfers worden speciaal voor jou met de hand gemaakt van hoogwaardig kwaliteitsbehang. Behang heeft van zichzelf al een mooie structuur, hierdoor geeft het een veel warmere uitstraling dan een gewone gladde muursticker.

Je plakt ze heel eenvoudig op door de achterkant in te smeren met behanglijm. Er word een duidelijke plakinstructie bijgeleverd. Het opplakken van deze muurdecoraties is gemakkelijker dan bij een normale muursticker. Doordat de lijm niet direct droog is kun je nog gemakkelijk verplaatsen en verschuiven.

Het pakketje dat je krijgt thuisgestuurd bestaat uit losse cijfers. Alles is al kant en klaar. Er hoeft niets meer uitgeknipt of uitgesneden te worden. Je kunt direct beginnen met opplakken.

Maak je ook geen zorgen over het later weer verwijderen van de cijfers. Dit is namelijk ook nog eens heel eenvoudig, omdat ik enkel en alleen gebruik maak van hoogwaardig vliesbehang. De muurdecoratie kan zowel op een geverfde als behangen muur geplakt worden. 

Specificaties

De letters zijn in twee maten verkrijgbaar.

Groot; ongeveer tussen de 12 cm en 15 cm hoog.

Klein; ongeveer 6 cm hoog.

De exacte hoogte is afhankelijk per cijfer.

Wil je liever meerdere kleuren of de cijfers in verschillende tinten van een kleur, of wil je een kleur die niet in de lijst staat geef dit dan aan bij productmaatwerk.

Uniek

Bij ons geen grote massaproductie, maar liefde en aandacht voor iedere klant en bestelling!

Doordat alle producten met de hand gemaakt worden, is ieder product uniek.

Je kunt dit terug zien op de foto's.

Wil je graag iets hetzelfde als op een bepaalde foto of een dier een bepaalde kant op laten kijken, geef dit dan aan bij "speciale wensen/aanpassingen".

Aanpassingen

Kom je er zelf niet helemaal uit, ben je op zoek naar een specifieke kleurtint of wil je gewoon graag dat ik even met je meekijk naar de mogelijkheden? Dat is allemaal geen enkel probleem en geheel vrijblijvend. Stuur even een mailtje naar info@kidzbrand.nl of laat een bericht achter via het contactformulier .

Herroepingsrecht

Dit product wordt aan de hand van de door u gekozen specificaties op maat voor u gemaakt. Herroepingsrecht is daarom op dit product niet van toepassing.

2020-ov-0109

Nog geen beoordelingen voor dit moment.


Voeg recensie